Saltele cu spuma de memorie

Afișez toate cele 3 rezultate

  • Saltea EVA LUX Burete,MEMORY 160x200x23

    1.299,00 lei
  • Saltea PREMIUM DELUXE 160 cu MEMORY Foam

    1.190,00 lei
  • Saltea DIAMOND MEMORY 160 cu TOPPER

    1.160,00 lei

La ce sa fii atent atunci cand cauti saltele cu spuma de memorie?

Ai stat si te-ai gandit bine si ai ajuns la concluzia ca vrei sa folosesti saltele spume memorie pentru patul matrimonial, dar si cele ale copiilor. Cu toate acestea, desi au numeroase avantaje, nu trebuie sa alegi chiar la intamplare, si de aceea avem pentru tine cateva indicatii.

Grosimea

Cele mai multe saltele pat spuma memorie au o grosime care variaza intre 20 si 35 de centimetri. Cele mai subiri sunt ceva mai ieftine, dar nu iti vor oferi acelasi confort ca si una mai groasa.

Gradul de fermitate

Discuta cu personalul de la magazin despre gradul de fermitate al saltelei cu spuma de memorie de care esti interesat. Exista diferite grade de fermitate, asa ca este bine sa alegi o saltea care sa se potriveasca bine cerintelor tale.

Garantia

Iti doresti ca investitia facuta intr-o saltea cu spuma de memorie sa fie una care sa isi merite banii. Prin urmare, ai nevoie de un foarte bun raport pret-calitate, pentru ca salteaua patului nu este una pe care sa o schimbi foarte des. O saltea de buna calitate va avea o garantie mai lunga, ceea ce este in avantajul tau. Chiar daca pretul unei astfel de saltele este ceva mai ridicat, vei observa ca te odihnesti mult mai bine, si nici nu te vei mai trezi mai obosit decat la culcare, sau cu unele dureri de spate si de cap. Este suficient sa o probezi doar o data, si nu o vei mai schimba pentru nimic in lume!

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

Nu exista produse in cos.

Call Now ButtonContacteaza-ne!