Intrebari frecvente

In cat timp primesc comanda?

Termenul in care vor fi livrate produse variaza intre 5-22 de zile lucratoare, insa va vom comunica acest lucru.

Cum procedez pentru returnarea produselor achizitionate online?

In cazul in care achizitionati produse online, aveti dreptul sa notificati, in scris, ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului. In aceleasi conditii, aveti dreptul sa solicitati schimbarea produsului. In cazul in care noul produs solicitat este mai scump, veti achita diferenta de pret. In cazul in care noul produs solicitat este mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Gelama va face disponibil produsul solicitat la schimb numai dupa ce produsul cumparat initial a fost returnat in conditii corespunzatoare.

In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre dvs.

Pentru acceptarea de catre Gelama a produselor returnate, acestea trebuie sa fie in intr-o stare in care sa poata fi vandute ca noi, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Gelama are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil).

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile iar  inlocuirea produsului se va face in cel mult 15 de zile de la retur.

Care sunt modalitatile de plata

Plata pentru produse se poate face prin virament bancar sau prin plata cu cardul in momentul plasarii comenzii.

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

Nu exista produse in cos.

Call Now ButtonContacteaza-ne!